Etsi mut

Aleksanteri Hakaniemi

Mä nään sut siinä paikassa, jossa on tahmea lattia. Voisin sun kanssa kadota, jo ennen pilkkua. Ja ensisuudelma maistus riippuvuudelta mä humaltuisin sun huulilla.

Lainasit multa mun paitoja ja kelattais yhdessä aikoja jolloin me oltiin hukassa eikä osattu olla paikoillaan. Näyttäisit aina mun silmissä samalta mut mä varotan.

Mä oon niin sekaisin, et pysyisitkö sä mun perässä. Mä oon niin sekaisin, et tiedä mitä sul on edessä. Ja sitoisitko sä mut sänkyysi kii, kun yritän paeta unissani. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut. Niin etsi mut.

Se mitä oltais nuorena, ei vaihtuis vaik kuluis vuosia. Jos et näkisi enää mua kaukaa, niin tulisin luokses ja tanssittaisin sua meidän olohuoneessa. Laulaisin sulle vaikken pysyis enää nuotissa. Vaikka me oltais hitaita ni mentäs samassa tahdissa. Chanel vitonen veis mut takas ajassa. Näyttäisit vielä mun silmissä samalta, sun pitäs tajuta.

Mä oon niin sekaisin, et pysyisitkö sä mun perässä. Mä oon niin sekaisin, et tiedä mitä sul on edessä. Ja sitoisitko sä mut sänkyysi kii, kun yritän paeta unissani. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut. Niin etsi mut. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut.

Löytäjä saa pitää, löytäjä saa pitää, löytäjä saa pitää, löytäjä saa pitää.

Mä oon niin sekaisin, et pysyisitkö sä mun perässä. Mä oon niin sekaisin, et tiedä mitä sul on edessä. Ja sitoisitko sä mut sänkyysi kii, kun yritän paeta unissani. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut. Niin etsi mut. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut. Niin etsi mut. Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut. Niin etsi mut.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.