Timantit on ikuisia

Cheek

Anna mun olla se mies miksikä mä halusin tulla, anna mun antaa se mitä sä halusit multa. Mä tarviin tahtoa vaikeisiin hetkiin, mun täytyy lääkettä näihin paineisiin etsii. Anna mun säilyttää se voima mun sisällä, se sama voima, kun isällä. Erikoiset elämät luo erikoisii ihmisiä, oon yksi heistä, anna jalat maassa silti pitää. Nuori, tyylikäs ja varakas, ne sanoo et mä räppään vaan naisist, autoist ja rahasta. Mutsi kysy, luuleksä olevas James Bond, sanoin, emmä tiedä, mut jotain samaa meis on.

Tää, ei tuu poistuu täältä koskaan. (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Ja mä lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska, (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Woo-oo-oo-oo Woo-oo-oo-oooo-o-oo Timantit on ikuisiaaa-a-aa.

Täällä jälleen viides platta kultaa peräjälkeen, kutsu kultasormeks, kuka muukaan vetää tälleen. Juristit, lääkärit, tohtorit? No, tää on Casino Royale, eikä mikään konttorishow. Viikatemies panoksiaan Tuonelassa korottaa, vaik operoin Vaaran vyöhykkeellä, Kuolema saa odottaa. Rusetti suoraan, rakastan elää reunalla, panna ja juhlia, samalla mennä keulalla. Kaataa vodka martinei, kaahaa Aston Martineil, (Liiga) momentumii vaan on valmiiks meil. Voin lähtee tänään Ritzz Carltonista ottaa huoneen, mul on kiire elää vaikka Huominen ei koskaan kuole. Saatan herää Miamissa, rullaa illal Damissa, deittaamas daamei, joita sä kuolaat Instagramissa. Suotta mulkata, tää on vaan mun tapa, vaikka Skyfalls, onneks on ystävät turvana.

Tää, ei tuu poistuu täältä koskaan. (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Ja mä lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska, (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Woo-oo-oo-oo Woo-oo-oo-oooo-o-oo Timantit on ikuisiaaa-a-aa

Painoin ohituskaistaa niin et taas kortti meni, silti poliisi komeest autosta vaan onnitteli. Jouduin kirjottaa nimmarin ja viiden tonnin shekin, jatkoin festareille, korkkasin Bollingerin. Perin pelimiehen perinnön, kiitos faijalle siitä, anna mulle Kuuraketti, tää Maailma ei riitä. Jo junnuna kun oltiin Lahessa kännää, joka ilta riivas Octopussy, kaheksan ämmää. Herrasmies henkeen otan tästä kaiken irti, teen syntii mut toivon että löydän joskus naisen silti. Särkenyt sydämeni, puran sen kynälleni, manageri sano että pilalle mies hyvä meni. Tarvin toimintaa herkästi valmiin koipimaan, kun kaunokaiset vilkuttaa, niin kuinka muuten voisinkaan. Elän makeeta elämää, päällä parempaa Seppälää, muut on vaikee muistaa ku musast rakentaa kestävää.

Tää, ei tuu poistuu täältä koskaan. (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Ja mä lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska, (Woo-oo-oo-oo) Timantit on ikuisiaaa-a-aa. Woo-oo-oo-oo Woo-oo-oo-oooo-o-oo Timantit on ikuisiaaa-a-aa Woo-oo-oo-oo Woo-oo-oo-oo Timantit on ikuisiaaa-a-aa

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.