Parempi mies

Jari Sillanpää

Ehkä näin, on parempi Ehkä näin, on parempi En tiedä.

Mä olen jossain maailman laidalla, enkä mä taaskaan pysty nukkumaan. Mä en tiedä mitä kellon on Suomessa, soitan sulle mutta ethän sä vastaa. Nousen ja baariin meen sinun kasvosi kaikkialla nään, vuoteesta vuoteeseen vain sinut mä nään.

Ehkä näin, on parempi Ehkä näin, on parempi

Aina jossitella voin, mut ylpeys minut tähän toi. Oli helpompi kauas lähtee, kun yhä ois pyytänyt mitään anteeks. Sä et satuttanut minua koskaan ja minä vaan kohtelin sua kun roskaa ja nyt tajuan sen, unohdin olla parempi mies.

Mun koko elämän suurin virhe on, se miten silloin olin sulle uskoton. Enkä mä katumusta pääse karkuun, se joka hotellissa käy kiinni kurkkuun. Nousen ja baariin meen sinun kasvosi kaikkialla nään, vuoteesta vuoteeseen vain sinut mä nään.

Ehkä näin, on parempi Ehkä näin, on parempi

Aina jossitella voin, mut ylpeys minut tähän toi. Oli helpompi kauas lähtee, kun jotain ois pyytänyt mitään anteeks. Sä et satuttanut minua koskaan ja minä vaan kohtelin sua kun roskaa ja nyt tajuan sen, unohdin olla parempi mies.

Sinä olit ystävänä parempi. Sinä olit rakkaudessa parempi. Sinä olit ihmisenä parempi. Sinä olit heittämällä parempi.

Et satuttanut minua koskaan ja minä vaan kohtelin sua kun roskaa ja nyt tajuan sen, unohdin olla parempi mies.

Ehkä näin, on parempi Ehkä näin, on parempi En tiedä.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.