Kultaa

Kristal feat. Stig & Majuri

Hey! Mä oon jäätä ja tulta, mä oon kuumaa unta, mä holvini avaan jos sinne lapioit, kultaa, kultaa. Se horisontissa siintää, se mun silmissä kiiltää, mä sydämmes haluun, koska kuulin että se on, kultaa, kultaa.

hey!

Se kiiltäen hohtaa, ja sähköä johtaa, alkemiat kohtaa, ja taivaaltaa sataa, kultaa, kultaa. Voin sulle aarteita kantaa, ja huuhtoa santaa, mut en sydäntäin antaa, ennenkuin olet mun, kultaa, kultaa.

Tänä yön sä saat, jalokiviä, platinaa ja kultaa, kultaa

Hey! En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa. Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa

Trividän majuri, kaikki on kultaa, syljen tultaa, sitä mitä mul on ei löydy sulta, mulla on sun kultas, sus ei oo kultaa, suussa. Musta kulta, on uus musta, kato Midaksen kosketusta, kauppareissu kello, vaan kaks kymppii, ei tartte panostusta. Mä nostan pankist en penkist, jos on liian kallis se Fendi, saat luvan pantiks, sen senttis, jos ei lajis oo tennis, poika sä et talsi mun kengis.

Tänä yön sä saat, jalokiviä, platinaa ja kultaa, kultaa

En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa, Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa

Kun kultalusikassa aamulla herään, sängyn viereltä hippuja kerään, ja toivon, että et lähde mun perään,

Kultaa

Hey! En pyydä tuomaan taivaalta kuuta enkä tähtiäkään, mä haluun sulta jotain muuta, kultaa. Olen renttu enkä kelpaa kuninkaaks, mut sydämeni saat, jos aarteesi sä jaat, kultaa, kultaa, kultaa, kultaa.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.