Nautintoo

Nopsajalka

Ei me haluta muuta ku vaan nautintoo tänä yönä suunnitelma toimintoon venaan vaan kunnes pääset mun hoitoon Nautintoo-oo-oo-oo (x5)

Sade lyö ikkunaan Ja pimee on nyt pimeämpää Sisällä odotan sua (woo) Pakoon kylmää maailmaa ja ulkoilmaa Täällä meillä on vaan toisemme (jee) Ei lakia ei pyhää kirjaa Vain ihminen ihmiselle Voi olla kaikki (woo) Jos vaan uskaltaa antautuu

Ei me haluta muuta ku vaan nautintoo tänä yönä suunnitelma toimintoon venaan vaan kunnes pääsen sun hoitoon, sun hoitoo-oo-oon Ja mä haluan kuulla ku se polttaa sua Koko keholla tunnen ku sä kaipaat mua venaan vaan kunnes pääset mun hoitoon Nautintoo-oo-oo-oo (x5)

Vedän verhot eteen Ei kukaan pääse näkee kun sä tanssit mulle ja vaan mulle Ja mä teen sen sulle, niin ku tehtiin viimeks Vedät valot himmeiks vedän vintin pimeeks Mansikoita, kuohuviinii, manteleita, ovet kiinni Sä katot kuutamoo ja ulvot lisää nautintoo Onks tää itsetuhoo vai elämäniloo? Vai onks ne sama asia?

Ei me haluta muuta ku vaan nautintoo tänä yönä suunnitelma toimintoon venaan vaan kunnes pääsen sun hoitoon, sun hoitoo-oo-oon Ja mä haluan kuulla ku se polttaa sua Koko keholla tunnen ku sä kaipaat mua venaan vaan kunnes pääset mun hoitoon Nautintoo-oo-oo (x5)

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.