Ketsuppitanssi

Sheidi

Tänään on jo perjantai,koko viikon oottaa sai milloin meillä bailut alkaa. Jokatytön unelman löydän vielä oikean joka osaa nostaa jalkaa.

KERTO: Se on seksikäs ja herkkä poika suuteleekin hyvin ja se kaiken mulle tänä yönä antaa,vaikka pelottaa mua vähän kun en tottunut oo tähän kuinka pitkälle tää tanssi meidät kantaa,vähän salsaa,lisää rumbaa voitko antaa?(3x) Mä sanon hei,ei se käy jos sulla on toi hymy ja boogielanteet,kai siitä punastun ja kohta sekaisin meen.

Maaginen on tanssimaan,voimaa outoo susta saan,välillämme on yön taikaa. Mitä mulle oikein teet,tähtiin nousee askeleet,ikuisuus on meillä aikaa.

KERTO:Olet seksikäs ja herkkä poika,suuteletkin hyvin ja voit kaiken mulle tänä yönä antaa,vaikka pelottaa mua vähän kun en tottunut oo tähän,kuinka pitkälle tää tanssi meidät kantaa,vähän salsaa,lisää rumbaa voitko antaa?(3x) Mä sanon hei,ei se käy jos sulla on toi hymy ja boogielanteet,kai siitä punastun ja kohta sekaisin meen.

Nananaanananana....

(5x)Mä sanon hei,ei se käy jos sulla on toi hymy ja boogielanteet,kai siitä punastun ja kohta sekaisin meen...

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.