Nuoruus on ikuinen

Tuuli

O-o, o-o, o-o, o-ooo O-o, o-o, o-o, o-ooo

Erilaisuudet toi meidät yhteen, ja siitä on jo monta vuotta kun me ekan kerran tavattiin. (Mut edelleen), samat huoneet, samat luonteet, yhä suuria unelmia. Samat virneet, samat virheet, jos niistä oppis oltais Einsteinin lapsia.

O-o, o-o, o-o, o-ooo, oltais Einsteinin lapsia. O-o, o-o, o-o, o-ooo. Mut ei me sitä haluta.

Kertosäe: Juostaan aikuisuutta pakoon. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Kierretään todellisuus kaukaa. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen.

Joskus tuntuu, et mikään ei oo muuttunu. Mut miksi muuttaa jotain, mikä on aina toiminu. Ja edelleen, samat tuulet, maalatut huulet, sama vaaleanpunainen. Samat virneet, samat virheet jos niistä oppis oltais Einsteinin lapsia.

O-o, o-o, o-o, o-ooo. Oltais Einsteinin lapsia O-o, o-o, o-o, o-ooo. Mut ei me sitä haluta.

Kertosäe: Juostaan aikuisuutta pakoon. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Kierretään todellisuus kaukaa. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Juostaan aikuisuutta pakoon. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Kierretään todellisuus kaukaa. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen.

Eikä kukaan, voi meitä toisistamme koskaan erottaa. Ei kukaan, vaikka kuinka yrittäisi voi meidän unelmia hajoittaa.

Kertosäe: Juostaan aikuisuutta pakoon. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Kierretään todellisuus kaukaa. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. Toivon et sä tiedät sen, meidän nuoruus on ikuinen. toivon et sä tiedät sen meidän nuoruus on ikuinen.

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».

Mitkä seuraavista kuvaavat sanoituksen tunnelmaa?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.