027 - Pesänsä on taivaan lintusilla

Adventtilauluja

Jeesuksen elämä ja toiminta

1. Pesänsä on taivaan lintusilla, Ketutkin voi maata luolissaan, Metsänpedoillakin hirmuisilla Rotkonsa on piilopaikkoinaan. Metsänpedoillakin hirmuisilla Rotkonsa on piilopaikkoinaan.

2. Lepopaikkaa Jeesus oli vailla, Missä saattoi päänsä kallistaa. Vaeltaa sai kodittoman lailla, Vaikka hänen taivas on ja maa. Vaeltaa sai kodittoman lailla, Vaikka hänen taivas on ja maa.

3. Kun hän puhutella Isää tahtoi, Vuorelle hän nousi yksikseen, Kun ei kammiota, missä saattoi Yksinään hän käydä polvilleen. Kun ei kammiota, missä saattoi Yksinään hän käydä polvilleen.

4. Häpeä on, että valitamme Johdatusta Isän viisahan. Tottahan me siihen luottaa saamme, Että osan suo hän parhaimman. Tottahan me siihen luottaa saamme, Että osan suo hän parhaimman.

5. Jos sun taakkasi on raskas kantaa, Elämää sä katso Jeesuksen. Kaikessa hän esimerkin antaa; Seuratkaamme häntä nöyrtyen. Kaikessa hän esimerkin antaa; Seuratkaamme häntä nöyrtyen.

C, e1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.