121 - Kukaan ei saa iäiseen lepohon

Adventtilauluja

Herätys ja kutsu

1. Kukaan ei saa iäiseen lepohon, Ken ei kestä taistelun tulta. Tulessahan tuimien taistelujen Koetellaan uskomme kulta. Portti se on ahdas, tie on kapea, Herran armo ompi sulle tarjona, Mutta taistellen on sun taisteltava, Muutoin jää saamatta taivas.

2. Esteitä on monta, ne voittaos vain, Armoa kiusaaja ei suo. Kaiken läpi tunge, mi estävi ain, Maailman kaivoista äl' juo. Maailman sä ääntä ällös noudata, Sillä silloin ompi turma tarjona. Mutta tähden Jeesuksen rakkauden Herrassa kruunusi voita.

3. Koskaan ei sua lasketa taivaasehen, Selvään sen Raamattu lausuu, Milloinkaan et ankkuroi rantahan sen, Usko jos sinulta puuttuu. Usko sinut yksin pelastavi vaan, Siksi synneistäsi riennä nousemaan. Hylkää synti uskoen Jeesuksehen! Silloin on voittosi varma.

4. Herra kutsuu jokaista taistelemaan Puolesta elämän kruunun. Uskollisna taistele, hän armossaan Palkitsee vaivasi sinun. Käsi Isän lepää aivan ylläsi, Jeesus kolkuttaapi ovell' syömesi, Pyhä Henki tahtovi herättää sun, Autuas oot, jos sä heräät.

Lars Linderot / U. P. D, d1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.