147 - Oi Jeesus, sä maailman Vapahtaja

Adventtilauluja

Lunastus ja pelastus

1. Oi Jeesus, sä maailman Vapahtaja, Mi kärsiä paljon sait viatonna, On pukusi verinen, tuskissasi Sä rukoillen heittäydyt kasvoillesi.

2. Sä apua rukoilet Isältäsi, Ett' maljan hän katkeran pois ottaisi. Kaikk' tuskat sä kärsiä saat ihmisten Ja viimein tuot kuolIen meill' pelastuksen.

3. Mun tähteni sinua haavoitetaan, Mun tähteni, Herra, sä käyt kuolemaan. Mun tähteni ristillä riiput sä vain, Mua muistat sä itsesi ain unohtain.

4. Sä pääsiäislampaaksi itsesi suot Ja katkeran maljan sä tähteni juot, Ett' autuuden, elämän saisin mä vaan, Sä kärsit, et kammoa kuolemaakaan.

5. Näin taivahan päätökset täytettihin, Näin armo ja pelastus hankittihin, Sä kuolleista nuosit, työs täyttäen niin, Meill' autuuden toit, meidät sovitettiin.

6. Nyt autuas langennut suku taas on; Se jälleen, kuin luotaissa, on viaton. Sen pukuna hurkaus on Jeesuksen, Käy, syntinen, sinäkin saada voit sen.

A. C. Rutström / U. P. g, d1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.