149 - Jos ois kaikki mun

Adventtilauluja

Lunastus ja pelastus

1. Jos ois kaikki mun vaan puuttuis Jeesus, Oisko elo elon arvoinen? Tyydyttääkö voisi katoovainen Kaihon syvyydessä sydämen? Jos ois kaikki mun, Vaan puuttuis Jeesus, Kannattaisko voittoon taistella? Mainen ilo on niin arvotonta Jeesukseni rauhan rinnalla.

2. Jos ois rakkaus ja rikkaudet, Kunnia ja maine ihmisten, Mutta toivoa ei ikuisuuden, Satamaa ei elon purrellen. Jos ois kaikki mun, Vaan puuttuis Jeesus, Rakas oma Vapahtajani, Minne kääntyisin mä maailmassa Saamaan avun tuskiin syömeni?

3. Ilman Jeesusta on elo tyhjää, Täynnä synnin tuskaa polttavaa, Ilman häntä iäisyyskin oisi Pimeyttä, ikikuolemaa. Ilman Jeesusta jos elää voisin, Miten oisi kuolla hänettä! Ilman häntä laakson syvyydessä, Ilman häntä iäisyydessä!

4. Nyt on mulla kaikki Jeesuksessa, Lääke sydänhaavaan särkevään. Synnin suurimmankin anteeks antaa, Kaiken tuskan ymmärtävi hän. Jos on mulla Jeesus, yksin Jeesus, Eikä mitään muuta olisi, Omistaa saan hänessä mä kaikki, Hän suo elon yltäkyllälti.

D, a1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.