396 - Sapatti, Herran valmistama

Adventtilauluja

Sapattilauluja

1. Sapatti, Herran valmistama, Jo alkaa jälleen, suloinen. Nyt iloitkohon suuret, pienet Tekoja Herran katsellen. Tuulessa meille puhuu Herra, Myrskyssä, ukkosessakin, Ah, jospa varoituksen kuulla Voisimme hädässämmekin! Käy täällä myöten taikka vastoin, Se Herran johdatusta on. Hän rankaisee, hän anteeks' antaa, Tuo rakkaus on loputon.

2. Syömeni tänään riemuitseepi, Kun kohdata saan Luojani Ja ihmehiä pelastuksen Näkemään avaa silmäni. Mä seuraan taivaan tähtösiä, Kulkua pilven tuulessa, Mä katson merta myllertävää, Ja kiitos nousee rinnasta. Iloitsee koko luomakunta, Ei ykskään suu voi vaieta. Tekosi sua ylistävät, On työsi päätös ihana.

3. Sapatin Jeesus haudassansa Tehtyään työnsä lepäsi, Ja sapatista silloin tehtiin Lunastustyönsä sinetti. Nyt tänään jälleen Jeesus mulle Kertovi pelastuksesta Ja kutsuu mua väsynyttä Lepäämään rauhaan luoksensa. Omansa kokoo maailmasta Painaen heihin sinetin Ja johtaa täällä sekä viimein Vie rauhaan ikisapatin.

S. Elsner / U. P. E, gis1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.