406 - On Herran templiin tulla

Adventtilauluja

Seurakunta

1. On Herran templiin tulla Suloista lapsenaan. Siell' sielut saavat olla Kuin liljat tarhassaan. Ne kääntää kukkasensa janoisna Herraan päin. Hän taivaan kastehensa Suo heitä virkistäin. Hän taivaan kastehensa Suo heitä virkistäin.

2. Siell' yksi Henki liittää Pyhäksi perheeksi Ne, jotka Herraa kiittää Rukoillen hartaasti. Näin rauhan kartanoissa Kun Herran kiitos soi, Ken tahtoo olla poissa, Taa portin jäädä voi. Ken tahtoo olla poissa, Taa portin jäädä voi.

3. Saan Herran suloisuutta Mä siellä tuntea, Rukoilla voimaa uutta Valittuin joukossa. Aarteitaan kyllä tarjoo Tuo turha maailma. Ne tyhjät on kuin varjo Tään riemun rinnalla. Ne tyhjät on kuin varjo Tään riemun rinnalla.

4. Yön teillä kauas harhaan En tahdo eksyä. Mä tunnen päivän parhaan, Sit' aina etsin mä. Mä Herran kirkkaudessa Vaeltaa tahtoisin, Sen päivän paistehessa On rauha runsahin. Sen päivän paistehessa On rauha runsahin.

J. L. Runeberg C, g1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.