496 - Jo nuorena on hyvä kaunihisti

Adventtilauluja

Nuorisolauluja

1. Jo nuorena on hyvä kaunihisti Pää saada painaa rintaan Jeesuksen Ja kuulla ääntä Hyvän Paimenen. Sen kelpaa, jonka turvana on risti, Ken kätkeytyypi ristin varjohon Kuin kukka illoin lehtiin nurmikon.

2. Jo nuorna, kun on vaara käydä harhaan, On paras tulla luokse Jeesuksen Kuin lammas käy luo hellän paimenen. Hän antaa toimiin, pulmiin neuvon parhaan. On Jeesus aina nöyrä, lempeä, Myös halvimmankin luona viihtyvä.

3. Jo nuorena on suuri armo saada Kaikk' synnit tuoda ristin juurehen. Ne Jeesus anteeks' antaa kaikkineen, Ja niin on riemu sanastansa kuulla, Ett' hänen olla saamme ainiaan, Ken lintusta ei heitä muistostaan.

4. Jo nuorena siis kaikki rientäkäämme Jeesuksen luokse noutain kutsuaan, Hän ettei joutuis suotta kutsumaan. Ah, kuunnelkaamme häntä, Ystäväämme, Niin, käyköön kaikkein sydänpohjihin Tuo hellä ääni aina syvemmin.

g, d1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.