510 - Luo Herran riennä nuoruuspäivinäsi

Adventtilauluja

Nuorisolauluja

1. Luo Herran riennä nuoruuspäivinäsi, Kun kevään sulo sua ympäröi. Hänt' etsi nyt, kun nuori elämäsi Riemuiten tähden lailla säkenöi.

2. Luo Herran riennä lämpös läikkyillessä, Kun sydän vielä nuoruusinnoin lyö, Niin kerran, elonmeren myrskyillessä, Sä voitat – väistyy murheen musta yö.

3. Luo Herran riennä, autuutta jos kaipaat – Jo mainen riemu kohta vaimenee. Hänt' etsikäätte, nuorukaiset rakkaat, Ennenkuin silmäin loiste himmenee.

4. Luo Herran riennä, siell' on turva armain, kun nuoruuskiusaukset ympäröi. Sielt' vuotaa nuoren syömeen apu parhain, Mi ammoin kiusaukset maahan löi.

5. Luo Herran riennä, uskon siivin lennä. Siell' ikinuoruus sulle sarastaa. Ei sinne murheen myrskyt koskaan ennä, Vaan ikiriemun lähde aukeaa.

6. Oi riennä, riennä! Hetket liitäin haipuu. Äl' epäröi, vaan astu rohkeena. Saa tyydytyksen sielus' syvin kaipuu, Jos rakkaus on elos' ohjeena.

C, g1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.