553 - On elon keväimessä häähetki

Adventtilauluja

Koti

1. On elon keväimessä Häähetki herttaisin, Kun kukkaseppeleissä Luo vihkialttarin Nää nuoret liittoon yhtyy Ja sydän sydämeen Eess' ihmisten ja Herran Lupautuu toisilleen, Eess' ihmisten ja Herran Lupautuu toisilleen.

2. Ei yksin kyyneleitä, Ei yksin riemuja, Ei enää eri teitä He nyt voi kulkea. On avuks' vaimon luonut Miehelle Luoja niin, Ja rakkauden suonut Ja onnen sydämiin, Ja rakkauden suonut Ja onnen sydämiin.

3. He toisiansa tukee Päivittäin rakastain, Kun Kristus-askeleissa Yhdessä vaeltain He kodin armaan saavat, Ja uskon voimalla Voi kiitollisin mielin Siell' Herraa palvella, Voi kiitollisin mielin Siell' Herraa palvella.

4. Rakkaus, armo, rauha Teit' yhteen liittäköön, Ja rukous myös nöyrä Kuin kyyhky liidelköön Luotamme taivaasehen Ja tuokoon mukanaan Jumalan siunauksen Ja onnen autuaan, Jumalan siunauksen Ja onnen autuaan.

C. Boberg C, g1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.