613 - Ken voittaa, hän on elonpuusta

Adventtilauluja

Kotimatka ja taivaskoti

1. Ken voittaa, hän on elonpuusta syövä, Mi kukoistaapi Herran tarhassa. Ei hälle siellä kuolemaa, ei yötä, Ken Herraa täällä tahtoo palvella. Se häntä virvoittaa ja täysin lohduttaa. Ja riemun suopi se ikuisen, Ja riemun suopi se ikuisen.

2. Ken voittaa, hänt' ei palkka syntisien, Tuo toinen kuolema saa tuhota. Hän kasvot näkee Isän taivahisen Taivaassa, missä kaikuu kunnia. Ja siellä ylhäällä hän riemumielellä Tään taiston jälkeen tuo kiitostaan, Tään taiston jälkeen tuo kiitostaan.

3. Ken voittaa, hän saa mannaa salattua Herransa luona kerran nauttia. On silloin uljaat todistajat Herran Nimeä uutta riemuin kantava. Sen saattaa ymmärtää vain hän, ken kerran saa Tuon nimen lahjaksi Herraltaan, Tuon nimen lahjaksi Herraltaan.

4. Ken voittaa, ottain vaarin loppuun asti Teoista Jeesuksen, hän kerran saa Myös pakanoita rautavaltikalla Niin voittoisasti heitä hallita, Siks' että lopulta he taivaan Herransa Käy vanhurskaaksi tunnustamaan, Käy vanhurskaaksi tunnustamaan.

5. Ken voittaa, valkoisen hän puvun saapi, Ja nimi elonkirjaan jäädä saa. Omakseen Jeesus hänet omistaapi, Nimensä eessä Isän tunnustaa. Hän kruunun lahjoittaa, kun hurskaat palkitaan. Tuon palkan saava on voittaja, Tuon palkan saava on voittaja.

6. Ken voittaa, pylväänä hän ikuisena On temppelissä Herran oleva. On otsallansa nimi loisteleva, Sen kirjoittaapi itse Jumala. Ja voiton saajille kaikille uljaille Suo Herra itse myös seppeleen, Suo Herra itse myös seppeleen.

7. Ken voittaa, istua saa istuimelle Vierehen Isän kanssa Kristuksen. Maan uuden Herra antaa ihmisille, Niin suopi palkan kuninkaallisen. Siell' lohdun taivaisen ja levon rauhaisen Saa jälkeen taistelun voittaja, Saa jälkeen taistelun voittaja.

8. Oi Jeesus, auta mua voittamahan, En kestä yksin, saavu nopeaan. Mun synti, maailma saa taipumahan, Oon liian heikko kaiken voittamaan. Suo apus minulle, niin Herra sinulle Soi helkkyin kiitoslauluni ain, Soi helkkyin kiitoslauluni ain.

Gottfried Arnold D, d1

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.