628 - Mä tulen pian, oi, Jeesus

Adventtilauluja

Jeesuksen takaisintulo

1. »Mä tulen pian», oi, Jeesus niin On sanonut, se sydämiin kaikukoon riemun tuottaen Nyt ystäville Jeesuksen. Hän tulee pian jo taivaasta, Vapahtaa sinut vaivasta. Hän tulee pian jo taivaasta, Vapahtaa sinut vaivasta.

2. »Mä tulen pian», nyt pelko pois! Ken sinut kadottaa nyt vois? On matka kyllä vaikea, Mutt' kohta tulee Auttaja. On silloin sota loppunut, Pienoinen lauma voittanut. On silloin sota loppunut, Pienoinen lauma voittanut.

3. »Mä tulen pian», sä jätä nyt, Mi sydäntäs' on sitonut. Väistykööt aarteet suuretkin Edestä Herran Siionin. Kadotkoon kaikkein kaunein maan, Kun hän on omanamme vaan. Kadotkoon kaikkein kaunein maan, Kun hän on omanamme vaan.

4. »Mä tulen pian», oi kiiruhda Maailman synkkään yöhön sa Nyt Jeesuksesta kertomaan Ja armostaan ja rauhastaan. Suo äänes kauas kaikua, On Jeesus kohta saapuva. Suo äänes kauas kaikua, On Jeesus kohta saapuva.

d, a

Laita Adventtilauluja soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.