Puistossa

Anssi Kela

Puistossa ilta viilenee, Pete lämpimikseen hyppelee. Kelloaan katsoo kiroillen, sytyttää röökin viimeisen. Luokan priimus oli koulussa, nyt kuudentoista koniin koukussa. Eikä mutsi jaksa välittää, faijaansa ei oo nähnytkään. Pete pitää huolen itsestään, eilen sai viestin frendiltään: "Nyt olis helpot massit tiedossa,jos tuut mukaan, nähdään puistossa" Pete pystyy nostaa kaulukset, ja kiskoo sauhut viimeiset. Vielä kerran miettii mielessään, ei oo mitään menetettävää. (Kertosäe) Maailma matkaa radallaan, päivä nousee uudestaan Ei mikään muutu milloinkaan, kaikki säilyy ennallaan. Samat tuulet puhaltaa, samat sateet lankeaa. Kaikki kaunis katoaa, kaikki kuolee aikanaan.

Kaunis nuori nainen Laura on käytyään kauppaopiston. Päätti oman firman perustaa, haki ison lainan pankistaan. Mutta Laura joutui vaikeuksiin, ajettiin firma konkurssiin. Nyt selviä ei laskuistaan, lainasta puhumattakaan. Sen vanhemmilla rahaa riittäis, mut ne ei haluu auttaa tytärtään. Ne sanoo "Tervetuloa maailmaan, täällä pärjätä saa omillaan" Laura valvoo yönsä rukoillen: "Luoja auta, selviä en"

(Kertosäe) Maailma matkaa radallaan, päivä nousee uudestaan Ei mikään muutu milloinkaan, kaikki säilyy ennallaan. Samat tuulet puhaltaa, samat sateet lankeaa. Kaikki kaunis katoaa, kaikki kuolee aikanaan.

Laura saapuu prätkällään, sen puiston laitaan pysäyttää. Pete nousee taakse istumaan, kumpikaan ei sano sanaakaan. Ja he ajavat pihaan huvilan, Laura avaimensa ojentaa. Ja Peteä vielä muistuttaa, missä mutsi pitää korujaan He luulivat jo selvinneensä, kun Laura näkee peileistänsä Kuinka valot siniset välähtää, vaatien pysähtymään. Laura kääntää kahvaa huutaen "Pidä kiinni Petri Ruusunen" Aamulla lööpit hehkuttaa, ja hetken he ovat legendaa.

(Kertosäe) Maailma matkaa radallaan, päivä nousee uudestaan Ei mikään muutu milloinkaan, kaikki säilyy ennallaan. Samat tuulet puhaltaa, samat sateet lankeaa. Kaikki kaunis katoaa, kaikki kuolee aikanaan.

Laita Anssi Kela soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.