Mies

Antti Tuisku

Mun jalat liikkuu ja ne kuljettaa senhän ne aina osaa parhaiten mut mihin ne mua vie kun valot harhaan johdattaa? Miten ihminen voi juuret kasvattaa?

Oon nähnyt syntymää ja kuolemaa ja aavistan mitä vastuu tarkoittaa riittääkö se kuitenkaan, että mieheksi kutsutaan? Mitä muuta siihen vielä tarvitaan?

Hei kerro, kuinka ollaan mies? Kuinka se oikein ansaitaan? Jos löydän sinne jostain tien sittenkö musta kasvaa mies? Kasvaa mies

Mä tunnen muotin, joka annettiin sen miljoonat on täyttäneet aiemmin oisinko mä rakkaiden vuoksi valmis tappamaan? Jos sitä miehisyyteen vaaditaan?

Hei kerro, kuinka ollaan mies? Kuinka se oikein ansaitaan? Jos löydän sinne jostain tien sittenkö musta kasvaa mies?

Oon rajalla, oon valmiina mun käsissä on avaimet ja valinnat oon rajalla, mua opasta mä teen sen tien, se on mun tie on, on, se on mun tie

Hei kerro, kuinka ollaan mies? Kuinka se oikein ansaitaan? Jos löydän sinne jostain tien sittenkö musta kasvaa mies? ... (x2)

Laita Antti Tuisku soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.