Miten Ois

Antti Tuisku

Hei miten ois mä ootan vielä hetkisen se miten ois, saat päättää. Jos tuut kanssani mä lupaan et nautit'siitä jos tuut et unohda koskaan eei-ei. Mä näyttäisin, sulle salaisuuteni ja mä näyttäisin, vain sulle. Jos tuut kanssani, mä lupaan et nautit'siitä jos tuut et unohda koskaan, eei-ei. Huomaan et oot viaton sen takia niin peloton oon ehkä rauhaton ja siksi saatan yllättää.

Chorus: Sä tiedät vain murto-osan siitä mikä oon tahdotko koko totuuden? Sä tiedät vain sen mitä paljastuu pinnan alta voit löytää miehen uuden.

Hei miten ois, en haluu sua vain huomiseen se miten ois, saat päättää. Jos tuut mukaani sulle vannon et kaikki täsmää jos tuut mä saisin sut tänään, jeee-jee. Mä näyttäisin, sulle parhaat puoleni ja näyttäisin, ne sulle. Jos tuut mukaani, sulle vannon et kaikki täsmää jos tuut mä saisin sut tänään, jeee-jee. Huomaan et oot viaton sen takia niin peloton oon ehkä rauhaton ja siksi saatan yllättää.

Chorus

Mä sinut valitsin tai ehkä toisin päin mut heti ensi silmäyksellä lämmön näin Sä olet juuri se johon mä täysin koukkuun jäin, sä olet juuri se johon mä täysin koukkuun jäin.

2x chorus

Laita Antti Tuisku soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.