Päiväunta Vain

Arja Koriseva

Näin kävi meille hankalasti, sä katosit maailman ääriin asti ja laitoit multa kaikki luukut kiinni. En ymmärtänyt lainkaan tuota, sä että kaipasit pois mun luota, että jättäisit mut yksin vain.

Vihdoinkin sitten kerroit'siitä, ettei aikas enää mulle riitä, sä seurasit mua tarkkaan saunan jälkeen. Minä mietin asioita pitkään, niistä valjenneet eivät mitkään, kunnes mulle selvis: oli juttu päiväunta vain.

Kauniit naiset ja muodikkaat mainoksissa soittaa kitaraa. Sä hymyn haalean aikaan saat, mua juttu ääneen naurattaa.

Nyt mietin tuota aikaa ennen, kuinka varoittelit mua tullen mennen: Hali varovasti, ettei tarvi tukkaa laittaa! Niin en todellakaan kaipaa luokses, enkä iltojani itke vuokses, vaikkakin nuo pakit'sulta sain.

Tänään elämä on rauhallista, asun kaukana kaupungista, annan tuulen heilutella paidan helmaa. Joskus vielä mietin illoin, mitä välillämme sattui silloin, kunnes mulle selvis, oli juttu päiväunta vain.

Kauniit naiset ja muodikkaat sut kiinnostumaan saavat ainoastaan. Tyydytyksen parhaan saat, kun naiset sua jää kaipaamaan.

Kauniit naiset ja muodikkaat mainoksissa soittaa kitaraa. Sä hymyn haalean aikaan saat, mua juttu ääneen naurattaa.

Laita Arja Koriseva soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.