Sanansaattaja

CMX

Mitä ennen olin joskus, kerran, kautta aikojen, läpi pettymysten metsäin sama, melkein ikuinen, nyt on mennyt, laonnut ja tuuliin karistautunut, puristunut tyhjiin, rauennut ja mennyt menojaan.

Lähemmäksi salaisuutta, lähemmäksi totuutta, lähemmäksi maailmalta salattua sydäntä luulin tekeväni matkaa avainnippu kädessäni, väärät oli avaimet ja portti toisaalla.

Kerto: Silti enpä osaa, enpä taida vielä luovuttaa, etsiminen, kaipaus, saa ravinnoksi riittää. Tuiskussa kun hiukkastuulten kantaa myrskylyhtyään, kerran kotvan tuntee vieraan läheisyyden sisällään.

Tasangolla, jollain, ajatuksin hedelmättömin pinnistelen rauniolla, vettä jos vain löytäisin, hengen, jonka tiedän, luotan, yhä jossain elävän kangastuksen, edes, jonka luokse turvaan paeta.

Ihoon oli kirjoitettu näkymätön raamattu, lukea en osaa, enkä tulkita sen merkintöjä. Joku ehkä kulkenut on loppuun polun toivion, risteyksiin ripotellut laulut, jotka totta on.

Kerto 2x

Laita CMX soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.