Et Sä Nää

D4NI

Sä puhut niinku mut tuntisit, mite hauska ku me tavattii vast tunti sit. Kasvanu kaduil, enkä sitä kadu, mimmis ei saa unta ennenkun saa iltasadun. Eikä siinä mitään ei huomista taattuu mä tuun nousee, jos mä joskus kaadun. Oot vääräs, jos luulit, et antaudun, jos kuolen niin kuolen mun lauluun.

[x3] Et sä veli nää miten Dani jaksaa, Et sä veli nää painaa, Et sä veli nää miten lyhennän mun lainan, Et sä veli nää miten joka päivä graindaan?

Mandem on kuuma, lempi safka on dulma, nää kiskan kulmat, voidaan selvittää pulmat.

Hulluuden keskellä, tänä kaudel uutta, kuuntelen ja mä nautin nuoruutta. Ei oo huolii eikä millään välii niin kauan, kun sydämes on rakkauden värii. Mun sana on mun teko teko on mun sana. Mun ja sun välillä on jotai pieni ja.

[x2] Et sä veli nää miten Dani jaksaa, Et sä veli nää painaa, Et sä veli nää miten lyhennän mun lainan, Et sä veli nää miten joka päivä graindaan?

Mä luulin, että metsä vastaa, kun sille huutaa. Mä tiedän miltä tuntuu, kun ei oo muuta. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Oon matkalla eli toisin sanoen oon tulos.

Sä et nää, mutta mä painan.Sä et nää, mutta mä graindaan. Ja mä teen tän puhtaasti aina, mä teen vaan duunii ja maksan sen lainan. Kaikki tykkää kun uutta raitaa laitan. Mä en puhu mä vaan testaan, teen ihon alla, mutta sen voittaa vaan Tesla. Mä tulin tänne takas uu'uu'destaan, mä halusin tän kaiken entuudestaan. Muutin tän pelin, kun astuin mestaan.

[x3] Et sä veli nää miten Dani jaksaa, Et sä veli nää painaa, Et sä veli nää miten lyhennän mun lainan, Et sä veli nää miten joka päivä graindaan?

Laita D4NI soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.