Mä Vien

Elastinen

Rähinä. Tasis kerro niille mist on kysy. Se on rä-hinä, rä-rä-hinä. Tasis kerro niille mist on kysy. Se on rä-hinä, rä-rä-hinä. Tasis kerro niille mist on kysy. Se on rä-hinä, rä-rä-hinä. Tasis kerro niille mist on kysy. Se on rä-hinä, rä-rä-hinä.

Yea, mä oon elämäni kunnossa, eikä sullakaan moitteita rungossas. Tuijottelin sua, on pakko tunnustaa, mut näyttää siltä et sun pöydässäs on tungosta. Mua ei hidasta, no no niin no, noi sanoo mua Elastiseks, sä voit'sanoo Kimmoks. Et jos en oo sulle ennestää tuttu, en tiiä miten tän sanois, mä oon jokseenki iso juttu. Älä säikähdä, kuuntele hetki mua. En oo nähny sua ennen, haluisin tutustua. Ootko vapaa? Voit'sanoo suoraan, kenen kanssa sä istuit tuolla?

kertosäe: Mä tiedän, et sul on joku toinen vielä, mut se joku ei oo kuin tiellä, kun mä aion viedä sut, kukaan ei voi mua kieltää. Vaik sul on joku toinen vielä, niin se joku ei oo kuin tiellä Mä vien sut. Anna mun vielä viedä.

Saanko luvan, tanssi kanssani? Neiti tanssi mun kanssani, tanssi kanssani. Saanko luvan, tanssi mun kanssani. Baarist parin jälkeen päästessä nousuihin, monet jäbät sanoo mitä vaan päästäkseen housuihis. Mä en lupaile tyhjii, oon suoraselkänen suomalainen mies, mun tyylis on ryhtii. Mä skippaan pehmoset puheet ja small talkin. Pitää olla itsevarma, ja niin oonki. Mä sanon suoraan sen mitä haluan, ja tuntuu siltä et täs ois hyvä juttu aluillaan. En aio jahtaa, ei olla ala-asteel. Sano onks toi kundi este vai hidaste? En tullu varastamaan, mut sä oot jeppiskamaa. Sano jos haluut et häivyn, en rupee ruinaamaan. Se on vaan sääli jos toi ääliö kohtelee sua väärin, enkä aio änkee välii. Ite saat päättää, en voi pakottaa, mutku vapaus koittaa, ni tiedät kelle soittaa.

kertosäe Mä tiedän, et sul on joku toinen vielä, mut se joku ei oo kuin tiellä, kun mä aion viedä sut, kukaan ei voi mua kieltää. Vaik sul on joku toinen vielä, niin se joku ei oo kuin tiellä Mä vien sut. Anna mun vielä viedä.

Anna mun viedä Anna mun viedä Mä vien sut, anna mun vielä viedä. Anna mun viedä Anna mun viedä Mä vien sut, niin mä vien sut.

kertosäe \Mä tiedän, et sul on joku toinen vielä, mut se joku ei oo kuin tiellä, kun mä aion viedä sut, kukaan ei voi mua kieltää. Vaik sul on joku toinen vielä, niin se joku ei oo kuin tiellä Mä vien sut. Anna mun vielä viedä.

Laita Elastinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.