Päivä Kerrallaan

Elastinen

Hyvät naiset ja herrat, tervetuloa retkelle mukaan! Istukaa alas, kuunnelkaa tarkkaan, lets go!

Oot ehkä saattanut huomata, et ainakun maailma muuttuu on suunta huononpaan. Siltä tuntuu. Todista se valheeks. Kiitos, kahen vaiheel ja vaaka vähän kallella. Kaikki kotona ja kaikki tallella, vaikka kai koko paikka heikolla mallilla. Maailma ankara miehelle nuorelle, keho kuorena sielulle suurelle. Kerrostalot tuntuu kaatuvan päälle, harmaata sinne ja harmaata tänne. Rahaa palvotaan ihan tosissaan, kameroilla valvotaan ja kaikki poseeraa. Mul on levee hymy irvistäjille, terveisiä, et naamas voi jäädä sillee. Tää on selviytyjille, kaupungeille, kylille, hetkille hyville.

Päivä kerrallaan, sitä koittaa pärjätä omillaan. En anna periks huolimatta esteest, tänään en huoli, mä tartun hetkeen, vaikka tääl on paljon pahaa ja vaaraa, on vain jatkettava mun on jaksettava.

Nään pyrkyreitä ja haaskattuja kykyjä. Tääl tytöt on tyrkyllä ja pojat myrkyttää itteensä. Köyhänä kyykyssä mä koitan euroa pyydystää, voin joko avautua tai sit vaa itkeä tyynyynsä tai sit antaa vaan mennä ja koittaa pysyy kyydissä. En huoli liikoi niin ehdin nähdä enemmän enkä anna sun seistä mun edessä. Sä bloggaat näköalat, mä otan alle jalat anna mun mennä tai sit näytä parhaat palat. Oman tien kulkeminen se vaatii kanttia, jos pelkkä ajatuskin vei henkankin vankilaan, kelaa sitä monta ihmeellistä asiaa. Hämmästyttää, kummastuttaa mut takaisin Pasilaan. Ei pitäis uskoo kaikkee mitä tsiigaa, mut en tiiä voinko enää uskoo uutisiinkaan.

Päivä kerrallaan sitä koittaa pärjätä omillaan. En anna periks, huolimatta esteest, tänään en huoli, mä tartun hetkeen, vaikka täällä on paljon pahaa ja vaaraa , on vain jatkettava mun on jaksettava.

2 x Mun on jaksettava.

Tv:ssä kaiken näköstä sotaa ja kriisii viheltelen sitä monthy pythonin biisii. Kyse siit minkä antaa päätänsä vaivata maailma pyörii ja mä pyörin maailmalla. Se ei hidasta tai pysähdy sen kanssa on elettävä, en aio kulkee samois jäljis ku edeltäjät. Omiin kouriin, kompassi taskuun kaiverran nimeni kirjaimet ajanlaskuun.

Päivä kerrallaan sitä koittaa pärjätä omillaan. En anna periks huolimatta esteest, tänään en huoli, mä tartun hetkeen, vaikka tääl on paljon pahaa ja vaaraa, on vaan jatkettava mun on jaksettava.

Mä otan päivän kerrallaan, Mä otan päivän kerrallaan, Ota päivä kerrallaan. Mä otan päivän kerrallaan, ja sillä mennään.

Se on Rähinä!

Laita Elastinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.