Hetki On Kaunis

Haloo Helsinki!

Mä tajuta sain, että hetki on kaunis Mä tajuta sain, että nyt tai en koskaan tän hetken mä tahdon tallentaa Mä hengittelen, olen täynnä voimaa Mä tajusin sen, että onni on se, että mun sydän pomppailee En odota aina uutta, muuten mä jään ilman mahdollisuutta elää elämää!

En laula tänään niista sydänsuruista, Enkä laula tänään niistä hetkistä, jotka hukkasin turhiin toiveisiin En laula tänään, surun kyynelistä Mä onneni nään olemassa tässä ja nyt ja se pulppuaa

Jokainen sielu on kaunis, Talven tai kesän sävel on kaunis Ja laula jos tunnet tän onnen, Laula siellä tai tuolla tai täällä tai missä se on.

Hetki on kaunis, vaan missä se on, missä se on Hetki on kaunis, ja missä mä oon, siellä se on Keinuissa, vaunuissa, tarhoissakin, siellä se on Perheissä, jengeissä, kouluissakin, siellä se on Kiireissä, yötöissä. arjessakin, siellä se on Linnoissa, bingoissa, puistoissakin, siellä se on Maailmanpyörissä, junissakin, siellä se on Hetki on kaunis, ja missä sä oot, siellä se on

Mä tajuta sain, että hetki on kaunis Mä tajuta sain, että nyt tai en koskaan tän hetken mä tahdon tallentaa

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.