Huuda

Haloo Helsinki!

Mä herään aamuviideltä, otan vihreän teekupin liedeltä. Ja järjestän vinyylit uusiin pinoihin. Mä joraan niitä biisejä joista saan kiksejä. ja ripustan taas uudet merkit rotsin hihoihin.

Mä tahdon muuttaa, youngilla maailmaa ja laulaa kun vapaa maailma bailaa.

Huuda, huuda ilosta! Huuda, huuda vapaudesta ja huuda, huuda onnesta! Ja sä voit jatkaa valehdellen tai sä voit tietää totuuden.

Mä nautin siitä tunteesta, kun sanon hyvää huomenta ja näen jotain riemua ohikulkijan ilmeestä. Mä tanssin yksin kadulla ja pidän ovet avoinna. Ja nautin joka hetken jälkeen lisää elämästä.

Mä tahdon muuttaa, youngilla maailmaa. Ja kun se soi rock'n roll ei kuolla voi.

Huuda, huuda ilosta! Huuda, huuda vapaudesta ja huuda, huuda onnesta! Ja sä voit poistuu hymyillen. Huuda, huuda ilosta! Huuda, huuda vapaudesta ja huuda huuda onnesta! Ja sä voit jatkaa valehdellen tai sä voit tietää totuuden.

Huuda ehjästä pääkopasta ja kropasta. Huuda rauhasta ja mummosta ja papasta. Huuda elämän janosta ja siihen panosta. Huuda rakkauden valtimoista ja himosta.

Huuda, huuda ilosta. Huuda, huuda vapaudesta ja huuda, huuda onnesta. Ja sä voit poistuu hymyillen.

Huuda, huuda ilosta! Huuda, huuda vapaudesta ja huuda, huuda onnesta. Ja sä voit poistuu hymyillen. Huuda huuda ilosta! Huuda, huuda vapaudesta ja huuda huuda onnesta! Ja sä voit jatkaa valehdellen tai sä voit tietää totuuden.

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.