Parempaan päin

Haloo Helsinki!

Mies tahtoi päästä ikänsä lentämään, mut pimeys laskeutui, nyt sormet liikkuu pisteestä pisteeseen. Tyttö syntyi luistimilla liitämään, mut hyppy päättyikin yhden kerran kaukalon reunukseen.

"Nyt mennään näin parempaan päin", hän sanoi ja otti mua kädestä kii. Silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäten huomista suunniteltiin.

Ois helppo heittää kaikki kliseet peräkkäin mut usko pois mä pettyvän pessimistinkin näin, eikä sen leuka ollut rintaan päin. Ois helppo muuttua kyyniseksi, kun ei elämä tehnytkään onnelliseksi. Oli tilillä nolla tai tonni, meis on kaikissa kahlittu onni, joka pääsyä ulos odottaa, älä anna sen suuntaa kadottaa, vaikka jalat tilalleen pyörät saa, sä pystyt vielä kulkemaan.

"Näin, parempaan päin", hän sanoi ja otti mua kädestä kii. Silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäteen huomista suunniteltiin. "Ja nyt mennään näin, parempaan päin", hän sanoi ja otti mua kädestä kii. Silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäteen huomista suunniteltiin. Jos silloin ajat oli ihan yhtä huonoja, niinä vanhoina hyvinä aikoina. "Nyt mennään näin parempaan päin", hän sanoi ja otti mua kädestä kii. Silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäteen huomista suunniteltiin. "Ja nyt mennään näin, parempaan päin", hän sanoi ja otti mua kädestä kii. Silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäteen huomista suunniteltiin.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.