Syvälle Silmiin

Haloo Helsinki!

Mä oon kauniimpi kuin kukaan muu. Sanoit niin syvä että muhun hukkuu Ja mun nauru helisee mielessäs kaiken aikaa, On mussa taikaa. Sä oot onnekkain, mut omaksi sait. Mä oon kaikki mitä ennen sä hait. Sanoit, että jätät kaiken vuoksein mun, Vihdoin löysit sen kadotetun.

Tartut taas käteeni ja laskeudut eteeni. Mä seison ja hiljaa kuuntelen.

Sä katsot syvälle silmiin ja hymyilet, Sä katsot syvälle silmiin ja suutelet, Sä katsot silmiin ja valehtelet.

Kerrot kuinka paljon rakastat, Kuinka kaikki muut sä unohdat Ja niin, pitkään kun sun huulillasi henki kulkee, Et aio koskaan mua pois sulkee.

Tartut taas käteeni ja laskeudut eteeni. Mä seison ja hiljaa kuuntelen.

Sä katsot syvälle silmiin ja hymyilet, Sä katsot syvälle silmiin ja suutelet, Sä katsot silmiin ja valehtelet. Sä katsot syvälle silmiin ja hymyilet, Sä katsot syvälle silmiin ja suutelet, Sä katsot silmiin ja valehtelet.

Sä tartuit silloin käteeni ja laskeudut eteeni. Mä seison ja hiljaa kuuntelin.

Sä katsot syvälle silmiin ja hymyilit, Sä katsot syvälle silmiin ja suutelit, Sä katsot silmiin ja valehtelit. Sä katsot syvälle silmiin ja hymyilet, Sä katsot syvälle silmiin ja suutelet, Sä katsot silmiin ja valehtelet. Syvälle silmiin ja valehtelit.

Tänään ajatukset siihen vein, Tänään tiedän, että oikein silloin tein.

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.