Hakuammuntaa

Ida Paul & Kalle Lindroth

Kerro mulle onks tää järkevää, kun mul on liikaa vapaa-aikaa alan miettimään missä sä oot ja pitäiskö mun tulla sinne. Jos sulla on joku toinen, niin riittääkö se sulle?

Tavallaan kaduttaa, tavallaan ei, oonko ainoo meist joka valvoo, miettii millä perustein tää on oikein. Vaik tää oli hakuammuntaa, meistä kumpikin tietää ei tehtäis toisinkaan, välillä silti salaa toivotaan, mitä jos meil ois toinen elämä, joku muu jonka vierestä herätä.

Kelaatko koskaan, miten se sanotaan. Jos mul ois joku toinen elämä, mun joku toinen olis sä, jos mul ois joku toinen elämä.

Kerro mulle onks tää normaalii, et kelaan joka päivä kuka susta huolehtii. Kuka pitää kii, kun sä tuut kotiin, onks se viel siin ku sä heräät? Onks sul ollu ketää parempii?

Tavallaan kaduttaa, tavallaan ei, oonko ainoo meist joka valvoo, miettii millä perustein tää on oikein. Vaik tää oli hakuammuntaa, meistä kumpikin tietää, ei tehtäis toisinkaan, välillä silti salaa toivotaan, mitä jos meil ois toinen elämä, joku muu jonka vierestä herätä.

Kelaatko koskaan, miten se sanotaan, jos mul ois joku toinen elämä, mun joku toinen olis sä. Jos mul ois joku toinen elämä, mun joku toinen olis sä, mun joku toinen olis sä.

Laita Ida Paul & Kalle Lindroth soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.