Yöpaita

Ida Paul & Kalle Lindroth

Miten tässä nyt kävi näin, se kaikki tapahtui yllättäin, kumpi muuttu, vai muuttuko kumpikin? Me ei tapella nykyään, ja kun me mennään ulos syömään, tullaan kotiin humalassa kumpikin. Nyt sä oot joku muu, jotain puuttuu, mutten tiedän mitä.

Katson, kun peset hampaita, mut se ei tunnu samalta kuin ennen, vaik sul on mun yöpaita päällä. Sä et rapsuta mua, aamulla niinkuin aina ennen, vaik sul on mun yöpaita päällä.

Ei meille pitänyt käydä näin, me lähdettiin yhdessä maailmaa päin, me oltiin liian nuorii kumpikin. Oltiin silloin niin varmoja, kun lukios tanssittiin vanhoja, et pysytään onnellisina kumpikin. Nyt sä oot joku muu, jotain puuttuu, mutten tiedä mitä.

Katson, kun peset hampaita, mut se ei tunnu samalta ku ennen, vaik sul on mun yöpaita päällä. Sä et rapsuta mua, aamulla niinku aina ennen, vaik sul on mun yöpaita päällä.

Kuka sä oot, kuka sä oot? Kuka sä oot, kuka sä oot? Kuka sä oot, kuka sä oot? Sul on mun yöpaita päällä. Kuka sä oot, kuka sä oot? Kuka sä oot, kuka sä oot? Kuka sä oot, kuka sä oot? Sul on mun yöpaita päällä.

Katson, kun peset hampaita, mut se ei tunnu samalta ku ennen, vaik sul on mun yöpaita päällä.

Laita Ida Paul & Kalle Lindroth soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.