Sateet feat. Tuure Kilpeläinen

Janna

Luulin etten tarvi ketään, pärjään yksin paremmin Mul on kissa ja kaunis koti kaupungissa, kaikki mitä halusin, Luulin etten haluu ketään sotkemaan mun suunnitelmii Elämä ku pihajuhlat heinäkuussa, pöytäliinat puhtaan valkosii

Mut sit sä tuut niin ku sateet, sekoitat mun hiukset ja pään pisarat jää sun paitaan kii, enkä enää haluu minnekkään, tähän mä jään.

Mä en enää haluu juhlii aamuun ja valvoo viikkokausii haluun maata sun kanssas saman taivaan alla aamuihin kuulaisiin

Ja sit sä tuut niin kun sateet, sekoitat mun hiukset ja pään pisarat jää sun paitaan kii, enkä enää haluu minnekkään, tähän mä jään ku ei muut tee niin ku sä teet, ei oo munkaa niin kuin sä oot ja ne joit oli aiemmin niil ei mitään välii oo enää, tähän mä jään.

Ajetaan koko yö, ajetaan mihin vaan ja kun tullaan rantaan, aamu sarastaa sä oot ainoo, jota haluun rakastaa

Ja sit sä tuut niinku sateet, sekoitat mun hiukset ja pään pisarat jää sun paitaan kii, enkä enää haluu minnekkään, tähän mä jään ku ei muut tee niin ku sä teet, ei oo mun kaa niin kun sä oot ja ne joit oli aiemmin, niil ei mitään välii oo enää tähän mä jään.

Laita Janna soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.