Pöly

Jannika B

Viivy hetki vielä, oota aamun tiedän sä haluat jo piseen kirjoittaa. Jätä sun muuri tai jätä mut mä haluan jatkaa haluan sut, mut sun pitää tuo haarniska pudottaa.

Meidän päällä on joku pöly, joka tunteen peittää se on sankkaa ja karu tomu viel toinen toisen jättää, mut jos pölyn vois vain pois puhaltaa jos sen alla on vielä jotain joka haluaa jatkaa. Älä mee ihan vielä.

Virheet on tehty tarvitsen ne, nyt nään vain tän hetken ja rukoilen. Etkö voi mulle anteeks antaa? Halusin vain tuntee ihan itä vaan, mutta saanut sun sydäntä avautumaan, sä vain kannat sun vanhaa taakkaa.

Meidän päällä on joku pöly joka tunteen peittää. Se on sankkaa ja karu tomu, viel toinen toisen jättää, mut jos pölyn vois vain pois puhaltaa jos sen alla on vielä jotain joka haluaa jatkaa. Älä mee ihan vielä. Meidän päällä on joku pöly, meidän päällä on vain pöly meidän päällä on joku pöly.

On meidän tähdillä oma sota joskus törmää komeetat syntyy sankkaa ja karu tomu, kun toinen toisensa tuhoaa, mut jos sen tuon vois vaan pois puhaltaa jos sen alla on vielä jotain joka elossa jatkaa. Älä mee ihan vielä. Meidän päällä on joku pöly, meidän päällä on vain pöly

Laita Jannika B soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.