Monologi

Jenni Vartiainen

Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä

Ei puheita ei ei katseita ei ei yhtään asiaa. Yleistä tai yksityistä enää ollenkaan.

Minä kun en ole mykkä eikä hänkään sokea. Mutta uni tulee nopeemmin kun luodit vivusta. (Pam pam pam pam) Niin valtava ja haudanvakava on tää meidän välimatka.

Kun koitan puhuu sulle, sä väistät ja välttelet. Ei näin saa käydä meille. Mehän osattiin riidellä kunnolla. Sopia pitkään ja huolella. Mut aika hiljainen on meidän koti, joten täs ois taas tää mun monologi.

(Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Onko siellä ketään? (Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Kuuletko sä mitään? (Räkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Onko siellä ketään? (Räkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Huhuu

Jäkäjäkä sarjatuli jäkäjäkä Päiväst päivään sul samat fucking läpät. Mä en ees muista millast meillä oli ennen tätä. Koko tää homma on läpimätä.

Kyl mä haluun sua, palan halusta. Mutta uni tulee nopeemmin kun luodit vivusta. (Pam pam pam pam) Joo joo joo, mut tää meidän ongelma on se ettet saa ees sekunniksi suuta tukittua.

Kun koitan puhuu sulle, sä väistät ja välttelet. Ei näin saa käydä meille. Mehän osattiin riidellä kunnolla. Sopia pitkään ja huolella. Mut aika hiljainen on meidän koti, joten täs ois taas tää mun monologi.

(Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Onko siellä ketään? (Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Kuuletko sä mitään? (Räkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä) Onko siellä ketään? (Rä...) Huhuu

Onko siellä ketään? Kuuletko sä mitään? Onko siellä ketään?

Mehän osattiin riidellä kunnolla. Sopia pitkään ja huolella. Mut aika hiljainen on meidän koti, joten täs ois taas tää mun monologi.

Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä Haloo? Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä Jäkäjäkä jäkäjäkä jäkäjäkä Huhuu Rä...

Laita Jenni Vartiainen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.