Järjetön Rakkaus

Jesse Kaikuranta

Lähde jonkun toisen matkaan soita mulle yöllä vuoden päästä taas. Voit olla varma hetkeekään en mieti, ehdoitta mä saavun sua noutamaan.

Sinä oot se päätös jonka pyörrän, takki jonka käännän, vaikka pelottaa. Sinä oot se mihin loppuu kohtuus, mistä alkaa hulluus, järjetön rakkaus.

Miksi se uskoo, Miksi se toivoo, Miksi se kärsii mutta kestää, Miksi se vain riuhtoo, Miksei se irtoo, Miksi se kärsii, mutta kestää. Miksei sitä hengiltä saa.

Loukkaa tuhat kertaa vielä, väitä ettet tiedä miestä huononpaa. Voit olla varma anteeksi saat aina, eikai ole sulla sen helpompaa. Minä oon se päätös jonka pyörrät, takki jonka käännät, kun me suudellaan. Sinä oot se mihin loppuu kohtuus, mistä alkaa hulluus, järjetön rakkaus

Miksi se uskoo, Miksi se toivoo, Miksi se kärsii mutta kestää, Miksi se vain riuhtoo, Miksei se irtoo, Miksi se kärsii, mutta kestää.

Järjetön rakkaus pelottavan vahva kuristava voima, sano miksi se kaiken yhä uskoo. Miksi se toivoo, Miksi se kestää, Miksei sitä hengiltä saa.

Lähden uudelleen, Sinä tiedät kuinka kaipuu kiskaisee, suru ketjustansa rakkaus riuhtaisee, sut takaisin aina.. aina...

Miksi se uskoo, Miksi se toivoo, Miksi se kärsii mutta kestää, Miksi se vain riuhtoo, Miksei se irtoo, Miksi se kärsii, mutta kestää.

Järjetön rakkaus pelottavan vahva, kuristava voima, sano miksi se kaiken yhä uskoo.

Miksi se toivoo, Miksi se kestää, Miksei sitä hengiltä saa.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.