Ikaalisten valssi

Jouko Salo

Missä on haaveeni maa,unelmat minne ne vie. Lapsuuteen kaukaiseen,nuoruteen rakkaaseen. Muistojen kultainen tie. Missä on välkkyvät veet,kukkaset tuoksuvat nuo. Sinne mä kaipailen, nuoruuttain etsien. mansikkapaikkani luo. Kotini kunnaat Ikaalisten, sua vain unhoittaa voi en. Seudut nuo rakkaat Ikaalisten luoksesi saan hymyillen.

Kun olin yksinäinen,lävitse kyynelien. Mietin mä menneitä kaipasin niin teitä. lapsuuden ystäviäin. Nyt kun sai vierellein sun, kadonneet murheeni mun. Kanssasi kaiken jaan,sulle nyt näyttää saan. Puhtaimman onneni maan. Kotini kunnaat Ikaalisten, sua vain unhoittaa voi en. Seudut nuo rakkaat Ikaalisten Luoksesi saan hymyillen.

Musiikki siellä nyt soi, poissa en olla mä voi. Ystävät karkeloi,tunteissa unelmoi. muistoja uusia luo. Kaunis on isäni maa,rakkain on kotini mun. Siellä mä leikin ja nuoruutein vietin, sinne mä sinutkin vien. " Kotini kunnaat Ikaalisten sua vain unhoittaa voi en. Seudut nuo rakkaat Ikaalisten, luoksesi saan hymyillen."

Laita Jouko Salo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.