Tulen luokses takaisin.(Partisaani valssi)

Jouko Salo

Aina päivän muistan harmaan, kuin se eilen ollut ois. Silloin portin suljin armaan, pyyhin kyyneleesi pois. Sulle lausuin vielä kerran, tulen luokses takaisin. Viivyn poissa hetken verran, kai sen kestät rakkahin. Viivyn poissa hetken verran, kai sen kestät rakkahin.

Uskon oottavan sun silloin, katso tiellä kulkevaan. Murhemielin mietit silloin, etten ehkä saavukkaan. Koita huoles vielä voittaa, tulen luokses takaisin. Kohta uusi päivä koittaa, taas on kaikki paremmin. Kohta uusi päivä koittaa, taas on kaikki paremmin.

Pilvi otsallaan on kuulla, voit vain koiran haukunnan. sinun ei vain pidä luulla, että toista rakastan. Viimein luoksesi kun palaan olkoon päivä olkoon yö. Kerron kaiken minkä halaan, hyväillään kun päättyy yö. Kerron kaiken minkä halaan, hyväillään kun päättyy yö,

Ehkä jaksat vielä hetken, sinne käännän tieni tään. Kahden käymme uuden retken, tielle kauneimmalle jään. Vaikka matka vielä kestää. tulen luokses takaisin. Onneamme ei voi estää, vihdoin saavun kotihin. Onneamme ei voi estää, vihdoin saavun kotihin.

Laita Jouko Salo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.