Firman pikkujoulut

Juha Vainio

Lettu-Leena, joka töissä aina on niin hiljainen, tulopaukun jälkeen pöydän päällä alkoi Zorbaksen. Näytti ikioman minkin. Väärään kurkkuun veti drinkin kauppaneuvos Kiiskinen. Mä vinkin Marjatalta sain. Firman pikkujouluun saatu ei me yhtään kapakkaa koska joka paikan meidän jengi aina tuhoaa. Juhlat käytiin toimistossa, Jaska nukkui komerossa. Vietti omat festit paitsiossa koko lauantain.

Minä pyörin myös nenä voissa. Nyt poissa mä pysyn töistä viikon ainakin.

Arkistossa alkoi ryhmäseksi ennen yhdeksää, kamreerilta meni nilkka sijoiltaan ja aukes’ pää. Konttoristi Kekarainen huusi: ”Tässä vasta nainen!” Sylipainiin loma-apulainen kun sen kanssa löi. Keskusneito Leivo Lavikainen, itse siveys koko alkuillan sössötteli: ”Hys.” ja ”Hys.” ja ”Hys.” Firman playboy Tukku-Tuomas senkin ennen pitkää huomas’, sanoi: ”Revi Leivo liiviin juomas’.” Tulppaanin se söi.

Minä pyörin myös nenä voissa. Nyt poissa mä pysyn töistä viikon ainakin.

Kassa-Kaisa alkoi olla ihan vaimon näköinen Minä suutelin ja siitä syystä työhön palaa en. Puhuin hieman ruotsiakin, revin joltakulta takin, kauppaneuvos Kiiskiseltä nakin lautaselta vein. Ne on maanantaina joka tyyppi työssä siellä taas. Koskaan sinne en mä mene, juhlat imageni kaas’. Tullut ei kuin sanomista pikkujoulu pikkuisista Niillähän on kokonainen lista siitä mitä tein.

Minä pyörin myös nenä voissa. Nyt poissa mä pysyn töistä viikon ainakin.

Laita Juha Vainio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.