Jumala

Juice Leskinen

Jumalalle soitin, koitin sitä tavoittaa Missä äijä väijyy, kun ei sitä kiinni saa? No, neuvottelemassa ja toivoo, ettei häirittäis Muuten asekaupat paavin kanssa hoitamatta jäis

Missä hän on? (Kesälomalla lokakuuhun) Missä hän on? (Meni seuroille Joensuuhun) Missä hän on? (Hän tutustuu kolmansiin maihin) Missä hän on? (Vapaalla maanantaihin)

Rukoilin ja yritin huomiota käännyttää Missä äijä väijyy? Miksi minut näännyttää? Piispain kokouksessa ottaa kantaa naispappeuteen Eikä ota ketään vastaan, kuulemiin huomiseen

Missä hän on? (Hän on aseita siunaamassa) Missä hän on? (Täytyy laskea aneverokassa) Missä hän on? (Sakaristossa, suljetuin ovin) Missä hän on? (Kokous kestää vieläkin tovin)

No, lopulta Hän löytyi, Hän sanoi: "Minä harkitsen" Saatanasti sekaisin olivat arkit sen Arkkienkelinkin mielestä homma haisee pahalle Ei se ehkä ole kuollut, mut se haisee rahalle

Missä hän... (Hän on poikiaan uhraamassa) Missä hän on? (Seminaarissa Maariassa) Missä hän on? (Hän on käymässä raastuvassa) Missä hän on? (Kärysi lahjusjupakassa) Missä hän on? (Hän aikoo myydä luvatun maansa) Missä hän on? (Hoitaa vaalikampanjaansa) Missä hän on? (Jälleen huomenna virastossa) Missä hän on? (Näkyleipomossa)

Missä hän on? (Hän on poikiaan uhraamassa) Missä hän on? (Seminaarissa Maariassa) Missä hän on? (Hän on käymässä raastuvassa) Missä hän on? (Kärysi lahjusjupakassa) Missä hän on? (Hän aikoo myydä luvatun maansa) Missä hän on? (Hoitaa vaalikampanjaansa) Missä hän on? (Jälleen huomenna virastossa) Missä hän on? (Näkyleipomossa) Missä hän on?

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.