Kulttuuri saapuu Ähtäriin

Juice Leskinen

On kulttuuri saapunut Ähtäriin

Ennen metsuri toi veti kahvilassa nakit ja soseen Nyt se keppuraa joi ja bamlas: "Kato, stikkaa dörtsi poseen" Levysoitin tarinoi lemmestä Julion ja Josén Niinpä niin, saapui kulttuuri Ähtäriin

Ne ennen sahtia joi ja kehui: "Erinomaanen mallas." Nyt ne aprikoi: "Pitäsköhän tsiigaa Dallas?" Ennen järvi ilon toi, nyt tarvitaan Jaatisen allas. Niinpä niin, saapui kulttuuri Ähtäriin.

Ne ei vedä stydiä tuimista Vaan bulia blandista Keskustellen henkevästi Mahatma Gandhista. Deutschlandista turistit tuotettiin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin.

Ennen oli häät, niin aidaksilla tappeli klopit Nyt on pyssyt pätkikkäät ja karatekurssilta opit Ennen pani ponu puhki päät, nyt on lääketehtaasta ropit Niinpä niin, saapui kulttuuri Ähtäriin

Ne ei vedä stydiä tuimista Vaan bulia blandista Keskustellen henkevästi Mahatma Gandhista. Deutschlandista turistit tuotettiin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin. On kulttuuri saapunut, äh.

On Ähtärin poika ihmeissään, Hankaa jalkoja jenkkibuutsit. Se kartsalla dallaa yhtenään. Kysyy: "Missä, missä on rootsit?"

Ne ei vedä stydiä tuimista Vaan bulia blandista Keskustellen henkevästi Mahatma Gandhista. Deutschlandista turistit tuotettiin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin.

Ne ei vedä stydiä tuimista Vaan bulia blandista Keskustellen henkevästi Mahatma Gandhista. Deutschlandista turistit tuotettiin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin. On kulttuuri saapunut Ähtäriin. On kulttuuri saapunut Äh-äh-äh-täriin.

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.