Kuolemankurvaan

Juice Leskinen

No, joo! Se kepitti kuin Katariina, revitti kuin Rasputin Me teimme siitä kylähullun, esimerkillisen marttyyrin Mutta onko hänen vikansa, jos vaikka Mikkelissä on sormi liipasimella ja nirri nikkelissä?

Sillä henki ja aine useinkaan ei kohtaa toisiaan Se veti rokkia ja tequilaa ja lauloi suolakurkullaan Se veti molemmista päistä tulen tupakkaan Mutta onko hänen vikansa jos joku Haminassa nukkuu lanttu pakastimessa ja sukat kaminassa?

Sillä henki ja aine useinkaan ei kohtaa toisiaan. Kuolemankurvaan! Kuolleilta turvaan! Sinä lähetit ainoan poikas Sen ei kestänyt kantti ja se oikas

Se maailmansa kanssa oli aina napit vastakkain Kato, elämä on muualla kuin projekteissa kiusaajain Onko hänen vikansa jos jossain Vieremällä Ennätysten kirjaan mennään polkkaa pieremällä?

Sillä henki ja aine useinkaan ei kohtaa toisiaan. Kuolemankurvaan! Kuolleilta turvaan! Sinä lähetit ainoan poikas Nyt se seisoo tossa sydän kädessään, ja käsi vapisee Väkijoukot sitä vahtaa, lauman turvissa ne huutelee Onko hänen vikansa jos jengi stadissansa Myrskytuuleen navigoi pesuvadissansa?

Sillä henki ja aine useinkaan ei kohtaa toisiaan. Kuolemankurvaan! Kuolleilta turvaan! Sinä lähetit ainoan poikas sen ei kestänyt kantti ja se oikas

Kuolemankurvaan! Kuolleilta turvaan! Kuolemankurvaan! Kuolleilta turvaan! Sinä lähetit ainoan poikas Sen ei kestänyt kantti ja se oikas

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.