Tarzanin kalsarit

Juice Leskinen

Jane kävi Nairobissa joskus kesäkuussa. Kotiin viidakkoon hän saapui aivan illan suussa. Tarzan huutojansa kajautteli leipäpuussa, Reumatismi ankara kun kouri lonkkaluussa. Tarzan huomas Janen, kysyi: "Mitäs toit" Jane sanoi: "Arvata sen tuskin voit.."

Toinpa sulle kalsarit, on niissä kuminauhaa! Ihme on jos reumatismiltasi saa et rauhaa. Ja tiukaksi on koitettu ne kutoa- Ne uidessakaan kintuista ei putoa. Tarzan katsoi epäillen ja sanoi: "Kuule, Jane, Enpä noita kalsareita jalkoihini pane"

Eihän ne nyt sovi apinoiden kuninkaalle. Paras, että muutat äitis luokse Ghaanaanmaalle. Mikä kumma järjen sulta Nairobissa otti? Eihän noita pidä edes hullu hottentotti. Nehän pirut, haiseekin kuin kuollut napakettu Jane sanoi: "Ne on antibaktiraikastettu"

Tarzan huusi: "Johan noita apinatkin kaihtaa" Nytpä mennään Nairobiin, ne täytyy heti vaihtaa" Jane itkuun pillahti, ja Tarzan murahteli- Oli näätkös, monsuuni ja hiton huono keli. Jane kysyi: "Eikö mentäis vasta maanantaina" Tarzan huusi: "Täällä eivät naisen puheet paina"

Tarzan pakkas jenkkikassin, tappoi parit luteet. Kysyi sitten: "Jane-kulta, missä on mun kuteet" Jane maalas huulia ja veti luomeen lilaa, Sanoi sitten: "Toivon etten fiilinkiäs pilaa, Mut Nairobiin saat tulla tuossa tyykissä. Kaikki lannevaatteet ovat pyykissä".

Tarzan kiros afrikaksi, sitten sonnustautui: Veti jalkaan kalsarit, ja niissä munat hautui. Kohta lähti matkaan tämä metsän pariskunta. Kilimandzarolla oli melkein metri lunta. Loppumatkan liftasivat pitkin autostradaa, Valikoivat Mersua, ei Miniä, ei Ladaa.

Kello puoli kuusi löytyi Nairobista puoti, Jonka kalsareissa oli tulipalomuoti. Tarzan sanoi: "Noita ei voi käyttää kundi raavas" Myyjä moitti: "Heittäisit jo traditiokaavas" Jane tuumi: "Se on nykyaikasta Ja ne on seksikkäätkin tuosta paikasta"

Tarzan antoi periksi ja nieli omat aatteet, Ajatteli: "Antaa olla, vaatteet mitkä vaatteet" Sanoi: "Mennään juomaan jotain, minulla on jano" Kapakista löytyi Martini ja Red Cinzano. Sitten kun he kävelivät torilla, Tarzaniimme viehtyi naarasgorilla.

Tarzan oli myyty mies, jäi Jane siihen paikkaan. Tarzan väitti tuntevansa lemmenkutsun raikkaan. Lähti gorilloineen ravintolaan Algerian. Jane pyysi: "Tarzan-kulta, palannethan pian" Tarzan nauraa röhötti, ja Jane meni himaan, Sanoi: "Tule edes viidakkoomme talvehtimaan"

Taas he viidakossa on, on tullut tupenrapina. Tarzan siirtyi nykyaikaan: vaimonaan on apina Jane on vain orjatar ja kotiapulainen. Tarzan viinaa juo- on kroonisesti krapulainen. Jane sanoo: "Väliäkös hälläkään, Kun ei väri lähde itkemälläkään.

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.