Astu Valoon

Juju

Älä anna sun mielesi masentuu. Älä anna negatiivisen ajatuksen mieleesi asentuu. Älä pelkää, sillä kaikella on tarkotus. Älä pelkää, sillä kaikelle on merkitys. Älä hallitse muita, vaan anna muiden mennä. Elä hetkes, lintu lennä. Ole tarkkaavainen millasia opetuksia. Vastoinkäymiset opetuksia, opetuksia.

Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon.

Valo on rakkaus, rakkaus valo. Anna valon tulla taloon. Mitä siellä mökötät, negatiivisuudessasi kökötät? Lopeta uutisten lukeminen, muotivaatteiden pukeminen, suuryritysten tukeminen, opi aina kautta ukemien. Anna anteeks, anteeks anna ja pyydä. Meet aina vikaan ku yrität myydä, yritä myydä. Onnellisuus ei löydy raamista, vaan siit, et me kaikki tullaan ulos kaapista. Tajuaminen & antaminen saamista ja me kaikki, me kaikki ollaan samas paatissa. Ollaan samas paatis ja kaikki finaalis.

Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon.

Käytä puhtaita aineksii, ettet tule höperöks. Tee aina ite pöperös, lisää ripaus rakkautta, sillon ei voi käydä köpelöst. Heivaa mikro ja lämmitä uunis. Mieli puhdistuu, ku puhdistuu ruumis. Elämä duuniks. Väitän, että kaikki se on feikkii mikä mielletään cooliks. Orja systeemin vai vapaa oletko, sinä ihana energiaolento? Et oo vaan lihaa ja luuta, niin paljon enemmän. Oot jotain ihan muuta. Hymyillessä sä muistutat aurinkoo ja itkiessä sä muistutat kuuta. Tiedä se, tunne se, sinä olet minä ja minä olen sinä.

Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon. Aa-aa, tuu mun kanssa ja astu valoon.

Laita Juju soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.