Loppu feat. Tesoman apteekkari

Juju

Pari luotii, ohjukset perään. Pari luotii, ohjukset perään.

Loppu tulee ei sitä haluu kai kukaan, kaikki ollaan rikollisii lain mukaan, [kamera] kamerataltio, viillä valtimos, mikä vitun oikeusvaltio? Haluu tukii jengi unineen märkineen, poliisi ei voi olla vittu täysjärkinen. Ei ne petä, ne vaan paiskaa sut seinään vasten, ja kiltti setä raiskaa sun lapse. Voidaan sekin laittaa pariks vuodeks linnaan, ja seinänaapuriksi hampunkasvattaja Minna. Ei se mitään, helpotusta saa Alkosta, kaikki on niin vitun mustaa ja vitun valkosta. Paitsi kaupungit, ne loistaa harmaan, niinku sienet, ne palaa, mä luotan karmaan. Ja siihen ettei tää pääty millään sovinnolla, vaan kaikki päättäjät poltetaan roviolla.

Pari luotii, ohjukset perään. Tarvitaan ydinpommi et jengi herää. Pari luotii, ohjukset perääään. Pari luotii, ohjukset perään. Tarvitaan ydinpommi et jengi herää. Pari luotii, ohjukset perääään.

Näin tää etenee, sun korvii vittu hyväilee, tirehtöörit vituttaa jotka geimeissä vaan kyräilee. Ei kyttien mielipuolinen toiminta anteeks sulta pyytele, taas äiti ylpee pojastaa, vittu kyyneleet. Laillisista lääkeaineist kiinteet pari vuotta, mestoil karkaillaa kun eka vaan tehään tuohta, pimeet pilvet päässä, ei ne sumenna mun tajuntaa, tää on karua, vielä karumpaa. Satuttaa, laputtaa, yleisöholkissa taputtaa, kitisee, vikisee, nitisee, ei pysty sammuttaa. Arkadianmäki täyteen napalmia rahdata, [Suomenmaa] kun laki antaa hakata ja raiskata. Mä oon rosvo, tää on kosto. Viherpeukulla rikostilastojen nosto, kaapis viherkasvit on se ikuinen huolenaihe, poliisivaltio tästä tehdään, tää on sen eka vaihe.

Pari luotii, ohjukset perään. Tarvitaan ydinpommi et jengi herää. Pari luotii, ohjukset perääään. Pari luotii, ohjukset perään. Tarvitaan ydinpommi et jengi herää. Pari luotii, ohjukset perääään.

Pari luotii, ohjukset perään. Tarvitaan ydinpommi et jengi herää. Pari luotii, ohjukset perääään.

Laita Juju soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.