Mitä sun harteillasi on

Juju

Kaikki on kuin sattumaa kunnes sen huomaa ettei se sitä ollutkaan, kun menneet pisteet yhdistää niin solmut raukeaa ja todellisuus aukeaa. kaikelle tapahtumalle on oma syynsä, voit ottaa siitä kopin, ei ole merkitystä kuka oli syypää, vaan sille otitko jo opin. Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi on, Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi, ooo, ooo, on. harteillasi ooo,ooo,on harteillasi on.

On turha jäädä vellomaan tuijottaa kelloaan, kyllä kaikki vielä valkenee, voi olla paljon fiksumpaa kohdentaa tulevaa, kyllä täällä aina tarkenee, kaikelle tapahtumalle on oma syynsä, voit ottaa siitä kopin, ei ole merkitystä kuka oli syypää, vaan sille otitko jo opin. Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi on, Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi, ooo, ooo, on. harteillasi ooo,ooo on harteillasi on.

Välil tulee vastaan paskaa, kottikärryllinen paskaa, pakko kysyy eiks oo nastaa, no mut koitetaan jaksaa. koitetaan jaksaa, koitetaan nyt. Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi on, Ei ole maailmassa muuta kun se mitä sun harteillasi, ooo, ooo, on. harteillasi ooo, ooo, on harteillasi on.

Laita Juju soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.