Intro

JVG

Heitän päälle uudet vehkeet Lapa jäähän ja nimi lehteen Nuoret ei enää jaksa liikkuu Pelipaidat katossa kiikkuu Taas tuli kuus-nolla tauluun Millo me lauletaa maammelauluu? Koutsi draftas mut eka peli jälkee Vuosi takana ja kädessä älpee Mä teen maalei ku rauta o kuumaa Se on Allianssi vastaa muu maa Urheilija ei oo kuppii sylkeny Kuivauskopis cheerleaderii nylkeny Jokainen pelaa rakkaudest lajiin Siks ne veisti kivestä Litmasen Jarii Onks urheilu unelma-ammatti? Nykänen vastais: "Kyl tää kannatti"

"Alku hyvä, alku hyvä, lentää tyylikkäästi. Kultamitali Suomessa, se on varmaa, ei mitään epäselväystä! Matti otti kultaa!"

"Mika Häkkisellä on maailmanmestaruus taskussa, MIka Häkkinen on maailmanmestari!"

Koutsi soittaa taas, mitä fakkii? En tuu rotsi auki, mä tuun ilman takkii Tai sit on pääl vaa turkista Kolme toivetta hieroin Ettanin purkista Niinku lampunhenki ja Alladin Mä voin jättää välii lenkin ja salaatin Koutsi Hoitaa sut lajista lajiin Suoraa liigaa, ei koskaa divarii Futiksest lätkää, sit otin kesäloman Ja douppasin ittestäni voittamattoman Oon täs epol, mut silti pääsen testeist läpi Ei ois koutsii ilman Allianssin jäbii Joutuu lisää pensselii pienen värin Yks dopingtesti teki must räppärin Puhun siit, mitä annan urheilulle Ja kaikest mitä se on antanu mulle

"Uskomaton fiilis, mä oon odotannu tätä viistoistvuotta et mä voitan jotain suurta. On ollu aikoi jollon mä en oo ikinä uskonu et tää tulee tapahtumaan, paljon työtä, uskoo, vaikeinaki hetkinä."

"Ja nyt alkaa VIrénin kiri. Hän ampaisee hirvittävään kiriin, tulee ensimmäisenä loppusuoralle. Ja vaikuttaa siltä että Virén on sittenkin voimakkain. Lasse Virénistä tulee kisojen kaksoisvoittaja, ehkä paras voittaja mitä näissä olympiakisoissa on. Lasse Virén tuo Suomelle kultaa, hän on maalissa nyt!"

Laita JVG soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.