Teemu ja Jari

JVG

J-V-G Jea Se o Teuvo ja Jarppa, all a back

Tulokasenkat poksahtelee, daamien suut auki loksahtelee. Teukka näytti miten sirklataan, tai miten ollaan aina saman Sirpan kaa. Nyt sormes painaa stanley cup-sormus, mitaleit leijona uniformus. Mut koita snaijaa tissiposki, harvaa tääl haippiin hissi nosti. Teukka dominoi NHL:lää, himast treeneihi ferrareil rällää. Jokereist suoraa Winnipeg jetsiin, vastaan tuli Kurri ja Gretzky. Pokaalei, siistei maalei, eikä mitää turhii skandaalei. Teemu tääl muistetaan sut aina, pallojofa ja rightin maila.

Teemu ja Jari, joka pojan sankari, kaikki kentät valtasi. kyl sä tiiät, kymppi ja kasi. Syöttöi, monii maalei, saavutuksii, muistoi ja pokaalei, huuda Teemu ja Jari, Te-te-te-teemu ja Jari!

Omal paikalla, kymppi paidalla, pläägät varustettu kolmella raidalla. Pihapeleis teki joka kudil maalei, kovat jätkät rokkas copa mundiaaleil. Kun ne oli ite kingilki kehis, meriittei maju ringist eikä lehist. Moni jääny tääl mestarin varjoo, vaik se aina muille mestatki tarjoo. Joka matsis dominoi ajaxis, lapsest asti muit parempi reippaasti. Näytöt kentäl, eikä kulisseis, nimmarit koutsilki julisteis. vaik injureist sais löylyy, Jarin nimi joka pokaalist löytyy. Siks sen patsas on lahteenki muurattu, tääl on vaan yks kuningas kruunattu.

Teemu ja Jari, joka pojan sankari, kaikki kentät valtasi. kyl sä tiiät, kymppi ja kasi. Syöttöi, monii maalei, saavutuksii, muistoi ja pokaalei, huuda Teemu ja Jari, Te-te-te-teemu ja Jari! 2x

Te-te-Teemu ja Jari, Syöttöi, monii maalei, saavutuksii, muistoi ja pokaalei, huuda Teemu ja Jari, Teemu ja Jari.

Laita JVG soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.