Äiti & isä

Keko Salata

Miksei äiti enää isästä tykkää? Eikö isä enää halua meidän kanssa asua? Mitä täällä tapahtuu ja miksei kukaan kerro? Muiden vanhemmat toisiaan rakastaa, nyt joku tuntematon meillä asustaa.

Tää on ilonen biisi, kun kaikki on hyvin nyt, mut mä kerran tunsin semmosen pikku jäbän tuolt myllikäst. Sen nimi oli ”Keko Salata” ja oli sillä broidiki ja hyvät vanhemmat ja mä luulin, että niil meni hyvin, mut eihän ysärillä kukaan puhunu tunteistaan. Ja mutsi ei ikinä itke, mut sit sil meni roska silmään. Mitä mitä täällä tapahtuu? Oli tosi hiljasta mä muistan isän ilmeen. Ja olihan ne riidelly pitkään, mä luulin et se on normaalii tääl. Joutu faija muualle lähtee. Kuka on syypää mitä mä nyt teen?

Miksei äiti enää isästä tykkää? Eikö isä enää halua meidän kanssa asua? Mitä täällä tapahtuu, ja miksei kukaan kerro? Muiden vanhemmat toisiaan rakastaa, nyt joku tuntematon meillä asustaa.

Tää on ilonen biisi mee vaan tanssilattialle. Sä voit sheikkaa mun traumojen tahtiin meikkaa ja breikkaa. Mut kyl se jäbä sillo häpes ei voinu kertoo kavereille edes. Seuraavana aamuna piti mennä kouluu, sattu maha niin pahalta tuntu. Miksei kukaan kysy miten menee? Ypöyksin huoneessa surutyötä tekee. Äidin uus mies meille jo muutti, on se mukava, mut aina vaan suu kii. Siks tätä edelleen jauhan kai, et se pikku kaveri rauhan sais. Kyl sua rakastettu on, mut ei ne vaan osannu sitä sanoo. Ja olihan ne riidelly pitkään, mä luulin et se on normaalii tääl. Joutu faija muualle lähtee. Kuka on syypää, mitä mä nyt teen?

Miksei äiti enää isästä tykkää? Eikö isä enää halua meidän kanssa asua? Mitä täällä tapahtuu ja miksei kukaan kerro? Muiden vanhemmat toisiaan rakastaa, nyt joku tuntematon meillä asustaa.

Miksei äiti enää isästä tykkää? Eikö isä enää halua meidän kanssa asua? Mitä täällä tapahtuu ja miksei kukaan kerro? Kai ne muittenkin vanhemmat eroaa, mä halusin vaa sua nyt lohduttaa.

Mee vaan tanssilattialle

Mut en mä muuttais mitään

Mä teitä rakastan

Jos voitais uusiksi elää

Mä teitä rakastan

Laita Keko Salata soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.