Kosketus

Klamydia

Tyhjään tauluun hän kirjoittaa. Karvaisin käsin sairasta tarinaa. Pienen kehon lämmön tuntee, se kiihottaa ei kuule kuinka pieni sydän siruiksi hajoaa.

Kukista ja mehiläisistä on turha selostaa tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa, ja yö ei pelasta painajaiselta, yö ei lohduta ei iskältä piilota. Vaimeat askeleet yläkertaan johtavat taas lastenhuoneen seinät uhkaaviksi tummuvat.

Kukista ja mehiläisistä on turha sepustaa tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa. öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään. öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään.

Aamiainen alakerrassa odottaa. Katse silmiin raukeisiin, se alkaa kuvottaa. Pienet sormet palmikkoa näpertää, olo on niin saastainen kun iso käsi päätä silittää.

Kukista ja mehiläisistä on turha selostaa. Tää on totista totta, tää ei tarvi tulkintaa. öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään. öinen maailma syvään huokaa sulkee silmänsä häpeissään tuskien talo peittyy varjoon pimeään, pimeään, pimeään

Laita Klamydia soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.